Musik mitt ute i skogen

Förr spenderade jag mycket tid på att upptäcka (för mig) ny musik. Jag gjorde långa spellistor med innehåll efter humör eller olika teman. Eftersom jag är för ung för blandband brände jag skivor med mina bästa fynd. Jag hade nästan alltid ett par hörlurar i öronen och musiken fanns alltid där i bakgrunden. Jag vet inte om vuxenlivet stulit den tiden med alla sina måsten, eller om jag helt enkelt inte tar mig tid längre.

Hur som helst snubblade jag över Lake Jons. De ska ha spelat in sitt debutalbum under några månaders tid någonstans långt ute i de finländska skogarna, i en avlägsen stuga utan rinnande vatten. Musiken beskrivs som psych pop och alternative/indie. De sjunger inte på finska, men jag tycker att det platsar som ett musiktips. Oavsett så fastnade jag för den här:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s